Reacties

Huiswerkbegeleiding

" Ja, we zijn tevreden.We zien dat (....) groeit en meer rust heeft in zijn hoofd. Hij krijgt langzaamaan weer vrije tijd en daardoor ook tijd voor andere leuke dingen in plaats van alleen maar werken voor school. Dat geeft ook rust voor ons. De communicatie met jullie is prettig. Het leerlingvolgsysteem werkt fijn, zodat we weten hoe het is gegaan en omdat hij toch soms nog iets vergeet, kunnen we samen zorgen dat het goed gaat. We zien ook dat hij groeit in het organiseren van zijn werk  en het verantwoordelijkheid nemen".

"Na anderhalf jaar van goede en prettige huiswerkbegeleiding door Reteach heeft (....) aangegeven klaar te zijn om haar huiswerk voortaan zelfstandig  te gaan maken. Gezien haar schoolresultaten en de manier waarop zij thuis gedisciplineerd en planmatig te werk gaat, hebben wij er het volste vertrouwen in dat dit haar gaat lukken. Wij zijn erg te spreken over de professionele manier waarop (......) de achterliggende periode is begeleid in het zelfstandig huiswerk leren maken. Haar zelfvertrouwen is er door toegenomen en wij willen Reteach daarvoor hartelijk bedanken!"

"De afgelopen drie maanden heeft hij enorme sprongen gemaakt. Naast het feit dat hij bij Reteach erg goed bezig is heeft hij thuis ook de zaken goed op orde.  Zijn cijfers zijn, op één vak na, allemaal enorm gestegen. Wij zijn u erg dankbaar voor de inzet en hulp die u hem heeft geboden de afgelopen negen maanden. Wij en school zien dat hij veel beter in zijn vel zit en dat hij erg vooruit gaat".

"Wij zijn erg tevreden over jullie begeleiding. De verslagen op de website geven een goed gevoel en hij geeft zelf ook aan het prettig te vinden. Al vindt hij de rust wel saai :). Hij komt thuis en is vaak al klaar, waardoor hij voldoende tijd heeft voor ontspanning".

"Ik wil je hartelijk bedanken voor het begeleiden van (...) in een voor hem onoverzichtelijke tijd. Je hebt hem geholpen met jouw begrip, jouw manier van aanpak en jouw geduld. Je hebt hem overzicht en duidelijkheid gegeven en wel zodanig dat (...) het gevoel heeft dat hij het nu alleen kan".

“Ik twijfel niet aan jullie kwaliteit van begeleiden. De betrokkenheid die jullie tonen in het werk dat jullie doen is top”.

"Wij zijn erg blij met de ondersteuning door jullie. Het is nog de vraag of (..) het gaat halen maar hij krijgt meer overzicht,besteedt structureel meer tijd aan zijn huiswerk.Hij komt langzamerhand weer bij en zijn vertrouwen groeit".

"Mogelijk vergeet ik anderen maar ik denk toch, dat aan jullie het meeste te danken is. (..) is geslaagd!!! Voor een kindje waar eigenlijk, nog volgens de lagere school,  een kaderopleiding te moeilijk was, heeft hij toch een VMBO-T diploma in zijn zak. Wij weten dat hij veel geleerd heeft bij jullie en ik hoop dat hij hiermee succesvol kan zijn op de HAVO. Met werkelijk pijn in mijn hart neem ik afscheid van jullie en de goede begeleiding".

“Ik ben ontzettend blij geweest met al die jaren begeleiding voor (…) en ook de afgelopen maanden voor (…). Ik zou heel graag alles voort willen zetten maar dat is niet haalbaar. Wat heel fijn is bij (…) is, dat hij nu veel beter in zijn vel zit omdat hij goede resultaten haalt. Nederlands is een probleem misschien ook door de moeilijke relatie die (…) met zijn Nederlandse leraar heeft. Hij is zo veel vrolijker dan een paar maanden terug. Heerlijk!!!! Nogmaals al die jaren met jullie begeleiding hebben de jongens maar ook ons veel goed gedaan”.

“Ik ben nog steeds erg onder de indruk van jullie organisatie!”
 
"Verder wilde ik je even laten weten dat we erg trots op hem zijn hoe hij het nu doet op school, hopelijk kan hij het handhaven. Je ziet hem duidelijk groeien van de goede cijfers die hij nu haalt en van de complimenten die hij van jou krijgt. Dank je wel!".
 
“Ik wil je even bedanken voor de begeleiding van (……). Het ging allemaal perfect.  Mochten mensen willen weten hoe jij werkt, dan mag je ze mijn telefoonnummer geven.”
 
“Ik wilde je nog bedanken voor de begeleiding van (…….) het afgelopen schooljaar. Het is er niet eerder van gekomen omdat we een hele vroege vakantie hadden dit jaar en nu dus pas weer aan wat achterstallige zaken toe zijn. Uiteindelijk bleek hij zelfs nog geen" bespreekgeval". Dus we zijn met een blij gevoel de vakantie ingegaan”.
 
“U doet heel veel goed werk met (…). We kunnen hier thuis prima aan hem merken dat hij lekkerder in zijn vel zit nu het voor school werken zo veel gestructureerder gaat dankzij ReTeach”.
 
“Wij willen de huiswerkbegeleiding voor onze dochter beëindigen. De reden hiervoor is dat er een periode aanbreekt van (zeer) weinig huiswerk én het bovendien goed gaat met haar, zowel qua resultaten als werkhouding. Reteach is voor haar een héle goede begeleiding geweest! Dank daarvoor”.

“Ik wil ook nog even doorgeven dat wij echt blij zijn met de begeleiding zoals die bij jullie gegeven wordt. Het gaat heel goed met (…) en hij haalt goede punten”.

“Ik lees elk verslag. Het is prettig dat we op deze manier op de hoogte gehouden worden. (….) heeft even moeten wennen; dat hij minder vrijheid heeft, maar dat hij op een andere manier tijd over heeft. (…) geeft aan dat hij de ondersteuning als meerwaarde ervaart”.

“Ik heb even afgewacht om de opstartperiode  te laten bezinken.  Het is echter meteen van het begin af aan al goed gegaan. (…) was de eerste week wel  bekaf, maar dat was dan ook het enigste. We zijn echt heel blij met huiswerkbegeleiding en zien dat er voor (…) ook een last van zijn schouders valt”.

“Wij hebben een goed gevoel bij de huiswerkbegeleiding, ook al vindt (….) 3 keer per week wel veel. Maar we zetten voorlopig even door. Ik heb het gevoel dat we er baat bij hebben”.

“Ik ben blij om te horen dat (….) het zo goed doet. De begeleiding die jullie hem geven doet hem supergoed”.

"Wat schoolprestaties betreft zien wij een stijgende lijn! Zijn Frans en Duits blijft een aandachtspunt maar we zijn supertrots op hem. We zien ook dat hij er weer wat meer plezier in heeft en meer energie heeft. Huiswerkbegeleiding vindt hij super fijn. Soms is hij wel vermoeid als hij naar jullie gaat, maar hij komt altijd weer blij naar buiten. Complimenten hoe jullie met hem omgaan".

"Voor (…) is het ook even pittig. Maar zij heeft vleugeltjes gekregen nu ze op ´t Roc is aangenomen op ´Exelent´. Dank zij jullie en eigen inzet is het gelukt om de positieve move te maken".

Allereerst hartelijk dank voor alle moeite die jullie in (…) gestopt hebben. Af en toe is hij behoorlijk onhandelbaar, weten ook wij. Goed dat jullie duidelijk grenzen stellen en openlijk met ons en hem communiceren.

Bijlessen

"I would also just like to take this opportunity to thank D...’s teacher as she enjoys her tutoring so much and it is truly beneficial.".

“Wij zijn erg blij geweest met de ondersteuning die je (…) hebt geboden. De gesprekken met (…) waren in de maanden september – november niet makkelijk. Hij liet ons niet toe. Bij jou is dat voor hem heel eenvoudig. Hij voelde vanaf de eerste minuut vertrouwen en dan doet hij er ook zelf alles aan om zich positief te laten zien. Bedankt voor de gesprekjes die je met hem hebt gevoerd”.

“(…) is gemotiveerd voor uw bijles. Hij merkt dat hij er echt iets aan heeft en wij merken het ook. Dit terwijl wij dachten dat zijn achterstand ( in het verleden opgelopen) zo hoog was/is, dat dit moeilijk bij te spijkeren valt. Hiervoor onze dank. Wij hebben dit ook aan school laten weten”.

 “Ger, heel erg bedankt voor jouw grote inzet m.b.t. het begeleiden van (……) om hem zo goed mogelijk naar het economie-examen te krijgen. We hopen dat de geleerde stof a.s. woensdag met het herexamen z’n vruchten afwerpt. We weten in ieder geval dat (……) en jij jullie uiterste best hebben gedaan. Nogmaals bedankt.”

“Ger, heel erg bedankt voor de hulp de laatste maanden. Het heeft me goed geholpen om dit jaar toch goed door te komen. Ook namens mijn vader en moeder, bedankt.”

“Het gaat super met geschiedenis, mijn complimenten”.

“Ik denk dat de toegevoegde waarde van de bijlessen erg groot is geweest. (…) voelt zich zekerder en kan ook beter uit de voeten”.

“Hier even een e -mailtje om te laten weten hoe het met me gaat. Ik ben onderhand al een heel eind op weg met mijn studie. De verkorte propedeuse heb ik zonder probleem gehaald. Het gaat dus erg goed met me. Ik wil je nogmaals bedanken voor alle moeite, want zonder al deze moeite was ik nu nog lang niet zo ver gekomen”.

“Hij geeft aan erg veel te hebben aan jullie adviezen. Ik vind het erg prettig dat we via het volgsysteem kunnen volgen wat jullie met hem oefenen”.

"Zojuist een kleine ‘leesachterstand’ van uw verslagen bijgewerkt. Hieruit, maar ook uit eigen waarneming, maken wij op dat u goed werk doet! Het is net even die extra keer heldere uitleg die het bij (...) op de goede plaats laat vallen".