Werken bij Reteach

We zoeken breed geïnteresseerde, enthousiaste studenten en pas afgestudeerden die het leuk vinden met jongeren te werken. Om onze leerlingen goed te kunnen helpen, moet je analytisch, inlevend en goed gemotiveerd zijn. Als vooropleiding heb je havo of vwo. Je vervolgopleiding is  hbo ( bijvoorbeeld de pabo) of universiteit.

Docenten zijn ook van harte welkom. Naast (oud-)docenten v.o. zoeken we ook nadrukkelijk (oud-)docenten met ervaring binnen het m.b.o. en h.b.o..

Behoor je tot één van bovengenoemde groepen en ben je geïnteresseerd in een baan bij Reteach, dan kun je reageren door hieronder een formulier in Word te downloaden. Als je dat invult en terugmailt naar info@reteach.nl, dan nemen we contact met je op.

We nodigen tevens mensen uit die de talen goed beheersen. Ook economen kunnen we gebruiken. Behalve huiswerkbegeleiding worden allerlei bijlessen en examentraining gegeven. Daarbij zijn in principe alle theoretische vakken uit het voortgezet onderwijs betrokken.

Tevens zoeken we mensen die ondersteuningslessen aan basisschoolkinderen willen geven.

VACATURES


M.i.v. 26 augustus 2019 zijn wij op zoek naar huiswerkbegeleiders voor de bètavakken voor één of twee middagen per week!

Als je bij ons solliciteert, geef je daarmee aan dat je minstens een half jaar bij ons wilt komen werken.